Twitter – Hvad skal vi bruge det til?
Endelig fik jeg taget mig samme til at oprette mig som bruger inde på Twitter. Jeg har gjort det fordi jeg flere og flere steder læser om hvor godt og smart det er. New York times skriver at det er det hurtigst voksende fænomen på nettet.
Det lyder jo alt sammen meget godt, og derfor tiltrak det også mig nu. Men nu er jeg oprettet og hvad så nu?
Jeg har læst lidt rundt omkring om, hvad man kan på Twitter, og hvad folk bruger det til, men da jeg oprettede mig i går aftes er det begrænset hvad jeg har fundet ud af.
Som jeg ser det kan man bruge twitter til at skrive hvad man laver i øjeblikket, og så kan man følge andre folk som også skriver hvad de laver i øjeblikket. Det er da meget sjovt at få at vide hvad ens venner og bekendte laver lige nu, men det kan man vel også på Facebook, MSN Messenger osv.
Jeg har fået det indtryk at Twitter har et eller andet som gør folk ellevilde. Bare ikke i Danmark, eller i hvert fald ikke i min nærmeste omgangskreds. Er det forkert opfattet at Twitter er MEGET større i USA og andre lande end vores lille Danmark?
Bruger i Twitter? Og til hvad?
Jeg kunne godt tænke mig at høre fra Jer om i bruger Twitter, og i hvor høj grad det benyttes. Hvis i har en bruger derinde, er det så sådan at i hele tiden har et vindue åbent med Twitter, så i får nyheder og opdateringer hele tiden dagen lang?
Når jeg skriver hvad bruger i Twitter til, kunne jeg godt tænke mig at høre hvad i reelt får ud af Twitter? Bruger i det kun til at se hvad andre folk laver, eller ligger der flere muligheder, som jeg som nybegynder ikke har fanget?
Bruger i det til at networke, skabe trafik til et site, sælge, eller er det bare ren og skær sjov og ballade?
Skriv også gerne hvis i bare har en Twitter-profil, så vil jeg da følge jeres færden igennem dagligdagen 🙂
Lige til sidst kan det da siges at min profil på Twitter ligger her hvis nogen skulle være interesserede: http://twitter.com/kim_andersen
Ses vi på Twitter? 😉 😀
Jeg har overvejet Twitter, men som dig er jeg usikker
Kyria | 8. januar 2009 | 12:30Jeg har overvejet Twitter, men som dig er jeg usikker på, hvad jeg egentlig kan bruge det til. Så fortæl endelig, når du blir klogere på fænomenet.
Hej Kim Jeg oprettede selv en bruger derinde for en uges
Rune Hansen | 8. januar 2009 | 13:00Hej Kim
Jeg oprettede selv en bruger derinde for en uges tid siden, og som dig undres jeg lidt 🙂
Twitter minder mig om “status funktionen” på Facebook, men det smarte og anerledes ved Twitter er vel så, at man kan mikroblogge via sin mobil!?
Velkommen til Jer begge. @Kyria: Jeg skal nok fortælle hvis jeg finder
Kim Andersen | 8. januar 2009 | 13:08Velkommen til Jer begge.
@Kyria:
Jeg skal nok fortælle hvis jeg finder ud af noget, men jeg tror at du blive klogere hvis du følger med i kommentarerne i denne artikel, der er her jeg regner med at finde ud af lidt mere i hvert fald. Ellers så snut RSS-feedet så går du ikke glip af noget hvis jeg skriver mere om det hehe 😉
@Rune:
Det kan godt ske at du har ret i at det er det som gør det så smart. Ved det ikke 🙂
Men kan man ik også styre sin Facebook via sin mobil? Man kan i hvert fald overføre billeder fra sin mobil til Facebook, så mon ik man også kan ændre sin status?
Nogen med en nyere mobil der kan fortælle lidt mere herom 🙂
Hehe.. Jeg har en PDA, og jeg går tit på
Rune Hansen | 8. januar 2009 | 13:31Hehe.. Jeg har en PDA, og jeg går tit på nettet med den – også Facebook! 🙂
Men jeg havde forstået det sådan, at forskellen er, at man med Twitter opdaterer sin status med en SMS, hvorimod man med Facebook skal gå online via mobilen og logge ind? I don´t know, sådan havde jeg ihvertfald bildt mig det ind 🙂
Ahh på den måde. Det skal jeg slet ikke kunne
Kim Andersen | 8. januar 2009 | 13:43Ahh på den måde. Det skal jeg slet ikke kunne udtale mig om 😀
Men du har sikkert ret Rune 🙂
Twitter skal nok nærmere betragtes som en slags stort chatrum,
Søren Sprogø | 8. januar 2009 | 14:10Twitter skal nok nærmere betragtes som en slags stort chatrum, fremfor f.eks. at sammenligne det med Facebook.
Og alt afhænger af hvem man følger, og hvem der følger en selv.
Derfor vil absolut ikke kunne se nogen ide i det overhovedet, når man først for tilmeldt sig.
Jeg selv bruger det mest til mit netværk inden for Umbraco (Open Source .NET CMS), hvor jeg følger og bliver fulgt af en masse inden for communitiet. Skriver jeg f.eks. en dag en kort linie ala “I wish there was a plugin that could…”, får man lynende hurtigt kommentarer fra ens “venner” med inspiration.
Det kan dog sagtens også bruges til online markedsføring. Men det kræver en indsats, og at man aktivt gør noget for at opbygge en stor mængde followers.
...Og ja, jeg har også en Twitter profil.
Søren Sprogø | 8. januar 2009 | 14:12…Og ja, jeg har også en Twitter profil.
"Skriver jeg f.eks. en dag en kort linie ala “I
Kim Andersen | 8. januar 2009 | 14:28“Skriver jeg f.eks. en dag en kort linie ala “I wish there was a plugin that could…”, får man lynende hurtigt kommentarer fra ens “venner” med inspiration”
Ja det kan jeg godt se Søren, i de situationer er det måske meget smart. En rigtig god ide…
Og du er da lige tilføjet til mine following-liste 🙂
Jeg er også hoppet på den der Twitter bandwaggon, på
lars.h | 8. januar 2009 | 17:27Jeg er også hoppet på den der Twitter bandwaggon, på grund af at flere af mine professionelle kontakter bruger det. Men tror nu nok det dør lige så hurtig, som det kom frem. Jeg kan ikke se den reelle nytteværdi…
Har ligesom så mange andre også hørt til snakker om
Michael Østergaard | 8. januar 2009 | 17:44Har ligesom så mange andre også hørt til snakker om Twitter – også på min arbejdsplads.
Men har aldrig nogensiden besøgt siden, og har pt. heller ingen intentioner herom – Hvilket jeg også sagde om Facebook i tidernes morgen 😀
Det er da anderledes, at kunne fortælle om sine gøremål via sms, specielt, hvis ikke man liger sidder ved skærmen. Men er det så vigtigt at vide, hvad folk går og laver hele døgnet? Her synes jeg da nok, at både Facebook og MSN dækker dette område helt fint.
Twitter er en sær størrelse! Jeg har været på Twitter
Søren Hugger Møller | 8. januar 2009 | 18:58Twitter er en sær størrelse! Jeg har været på Twitter i knapt et år, og jeg elsker det! På den anden side er jeg altid lidt i tvivl om hvad jeg skal svare når jeg får spørgsmålet “hvad er det der Twitter?”.
Årsagen er nok at det kan virke meget meningsløst for udenforstående. Som Søren Sprogø nævner, så vælger du i stor stil selv hvad Twitter er, gennem hvem du følger. Personligt følger jeg primært folk, som i større mindre grad er webnørder som jeg selv (det er også klart dem der er flest af derinde). Langt de fleste er folk jeg aldrig har mødt, fra hele verden. Det betyder at jeg kan få noget spændende at vide, om det jeg interessere mig for. Samtidig får man også meget andet, for folk skriver alt mellem himmel og jord, og afhængigt af hvor godt man kender folk kan det også være spændende.
Twitter brander sig selv som “What are you doing?”. Men det er de færreste der bruger det til det alene – det er i hvert fald mit indtryk. Langt de fleste er ligeglade med at du er på vej i Netto. Men hvis du oplevede noget morsomt/tankevækkende på vejen til Netto kunne det være, ville det sikkert tiltrække større interesse.
Rigtig mange på Twitter følger, som mig, folk på kryds og tværs af verden, hvilket også er en ting der er med til at gøre at det måske er knapt så relevant at skrive alt hvad man laver. Hvis man primært følger sine nære venner og bekendte er det selvfølgelig en anden sag, så kan mere personlige gøremål være mere relevante.
Desuden begynder forskellige nyhedsorganer også at komme på Twitter, det gør det nemt at få vigtige (det er selvfølgelig et prioriteringsspørgsmål…) nyhedsoverskrifter. Således følger jeg:
http://twitter.com/bbcnews
http://twitter.com/tv2breaking
http://twitter.com/ebbreaking
http://twitter.com/cnnbrk
Det er selvfølgelig ikke det endegyldige svar på hvad Twitter er, og hvad det skal bruges til. Men jeg synes det lykkedes nogenlunde at få beskrevet min opfattelse (jeg må sgu hellere huske det jeg har skrevet her, hvis jeg skulle få brug for det igen!). Som sagt tror jeg at Twitter i stor grad er hvad man gør det til!
Det er svært at sige hvad jeg primært bruger det til, med hensyn til hvad jeg skriver. For det er sgu så meget forskelligt :). Det nemmeste vil nok være at tage et kig på mine updates.
Og ja, jeg har for det meste Twitter kørende i baggrunden, uden dog at følge med intensivt hvert sekund. Jeg bruger i øjeblikket klienten TweetDeck.
Og ja, du har også ret i at Twitter er
Søren Hugger Møller | 8. januar 2009 | 19:02Og ja, du har også ret i at Twitter er meget større i USA end i Danmark. Endnu i hvert fald, sådan var det vel også med Facebook i starten. 🙂
Kunne godt være man skulle kigge nærmere på det der
Kim Andersen | 8. januar 2009 | 22:29Kunne godt være man skulle kigge nærmere på det der TweetDeck.
Er det en applikation som kører i baggrunden, og hele tiden kommer med opdateringer, som de vises på Twitter? Og kan man også ændre sin status derfra?
Jeg har BeTwittered på min iGoogle. Så er man fri
Søren Sprogø | 8. januar 2009 | 22:31Jeg har BeTwittered på min iGoogle. Så er man fri for det der med ekstra applikationer.
jeps, TweetDeck er en dekstop app, og du kan bruge
Søren Hugger Møller | 8. januar 2009 | 23:01jeps, TweetDeck er en dekstop app, og du kan bruge Twitetr derfra. Desuden har den et ret lækkert interface der sorterer svar og direkte beskeder så de er nemme at se.
Der findes et hav af klienter. Der findes et uddrag her: http://twitter.com/downloads og langt flere her: http://twitter.pbwiki.com/Apps
Jamen så tror jeg da at jeg vil kigge lidt
Kim Andersen | 8. januar 2009 | 23:21Jamen så tror jeg da at jeg vil kigge lidt på de to i nævner, TweetDeck og BeTwittered. Tak for tipsene…
Det er et godt spørgsmål Kim og et jeg også
Mikael Rieck | 9. januar 2009 | 08:10Det er et godt spørgsmål Kim og et jeg også har gået med længe. Jeg er dog endnu ikke nået dertil hvor jeg virkelig kan se den store værdi (sammenlignet med hvad man ellers kan bruge tiden til), men jeg vil da følge med i din tråd og se om der kommer noget brugbart frem 🙂
Hej, For ca. 3-4 måneder siden oprettede jeg en Facebook profil
Søren | 9. januar 2009 | 08:49Hej,
For ca. 3-4 måneder siden oprettede jeg en Facebook profil og det var da meget sjovt. Men må indrømme at de sidste par måneder har jeg kun været på facebook et par gange, og min interesse for Facebook (privat, ikke proffesionelt) er forduftet som dug for solen.
Jeg har ikke en privat Twitter profil, og har heller ikke interesse i at oprette en.
Nu må I gerne kalde mig en gammel gnaven mand, men jeg syntes at alt det hersens web 2.0 har taget overhånd. Jeg mangler ikke værktøjer til at holde kontakten med mine venner ved lige. Og Google kan faktisk stadig bruges til at indhente oplyninger om nye plugins og den slags.
Jeg føler mig som så mange andre heller ikke mig
Anders Saugstrup | 9. januar 2009 | 11:57Jeg føler mig som så mange andre heller ikke mig helt sikker på hvad Twitter er. Mest minder det mig om de bedre chat-rooms i midten af halvfemserne bare langsommer (du skriver nu, og jeg svarer dit tweet i morgen, når jeg ser det)
Jeg bruger det mest som sådan en slags hyggenetværk for professionelle. Lidt ligesom når man går til kaffepause i en stor virksomhed og får sig en hurtig hyggesnak med kollegerne på tværs af afdelingerne om stort og småt – sjove historier, politik, fagligt osv.
Facebook updates tror jeg ikke dur til den slags. Familie og venner står af på alt det faglige skvadder.
På Twitter kan man skrive: Hold kæft hvor ser det nye WP 2.7 design fedt ud!
På facebook kan man skrive (og det er der mange der gør og derfor bruger jeg ikke meget tid der): Ligger lige og slapper på sofaen med ugerne.
For alle os der arbejder alene på kontor eller hjemme, er det vigtigt at have den slags kontakt som fx Twitter, Amino og Messenger giver, tror jeg.
Så langt eller kort er jeg kommet i erkendelsen af hvad det der twitter er. 🙂
http://twitter.com/anderssaugstrup
@Anders: Tror faktisk at du har ret i at den status
Kim Andersen | 9. januar 2009 | 12:41@Anders:
Tror faktisk at du har ret i at den status man skriver, er meget forskellig fra Facebook til Twitter. Nu du siger det, kan jeg sagtens se forskellen på mig selv allerede. På Twitter har jeg heddet et par ting som er mere eller mindre relaterede til web-branchen på den ene eller anden måde, hvorimod jeg på Facebook, ikke kunne drømme om at have en status som disse. Så det er faktisk godt set 🙂
I mine øjne er twitter (og anden mikroblogging) der hvor
Pål | 9. januar 2009 | 13:53I mine øjne er twitter (og anden mikroblogging) der hvor blogging var for 4-5 år siden. I bund og grund giver twitter jo ikke andre muligheder end, hvad man får ud af den allermest skrabede blog – men det er så hamrende nemt at opdatere og implentere alle steder at det skaber rigtig meget dialog. Desuden oplever jeg at barrieren for henvendelser via twitter er endnu lavere end når man lægger kommentarer på blogs – og derfor er potentialet for at netværke med twitter ret stort.
Jeg synes den største udfordring er at sortere og håndtere den relativt store strøm af information.
Jeg pipper her: @pcheick 🙂
Jeg er enig med Anders i forskellen på Facebook –
Potter | 9. januar 2009 | 14:46Jeg er enig med Anders i forskellen på Facebook – som jeg ikke bruger aktivt – og Twitter – som jeg bruger aktivt.
I november måned blev min hovedblog udelukket af Google, da den var blevet hacket og spammet. Jeg havde ekstremt travlt i den periode og havde derfor ikke set den advarsel der var kommet fra Google om, at jeg skulle tage hånd om problemet eller de ville smide min blog af Google.
Den tirsdag formiddag Twitter jeg:
”Google er ødelagt af SEO. Det er kun de sites der dyrker SEO der er på Google. Derfor har jeg valgt at tage http://www.potter.dk af Google….”
Kort tid efter er der to der tilbyder mig hjælp!!! Tak Anders Saugstrup.. guld værd. Samme aften rydder, retter og opdaterer Anders min blog, så jeg natten efter sender Google en ” reinclusion request” der gør, at jeg efter at have været af Google atter er tilbage.
Havde jeg ikke haft Twitter som kommunikationskanal, så havde jeg skulle have rettet direkte henvendelse til nogen – og det havde ikke givet det samme. Så godt kender slet ikke Anders, at jeg ville bede ham om det. Men ved at kaste spørgsmålet ud i luften, så kom hjælpen.
Som fagligt netværksværktøj synes jeg det er helt fantastisk. Det betyder også at jeg hopper fra dem, der bruger Twitter som status værktøj. Det synes jeg ikke min tid rækker til.
Potter på Twitter
@Pål og Potter: I er lidt inde på noget af det
Kim Andersen | 9. januar 2009 | 22:58@Pål og Potter:
I er lidt inde på noget af det samme, nemlig at det er nemmere et networke på Twitter. Pål du skriver det direkte faktisk, og Ib kommer med et konkret eksempel på at man på Twitter kan skrive noget, og så få et svar, selv fra folk man normalt ikke ville spørge om hjælp.
Så jeg tror at i har ret i at barrieren er meget lavere sat end andre steder, da man nemt kan tilføje en person, og ofte få kontakt til denne person på denne eller anden måde.
BTW., har jeg tilføjet jer begge til min following-liste 🙂
Jeg bruger Twitter nogle gange, ikke specielt meget, glemmer om
Mikkel | 10. januar 2009 | 00:04Jeg bruger Twitter nogle gange, ikke specielt meget, glemmer om det, af og til hvis jeg ikke har twhirl installeret.
Men har lige installeret det, så der kommer nok lidt mere aktivitet fra min side.
Men hvis det skulle have interesse så kan du finde mig her: http://twitter.com/mikkeljuhl/
Potter og Pål har sagt det meste - så jeg
Rosenstand | 10. januar 2009 | 01:39Potter og Pål har sagt det meste – så jeg nøjes med at sige, at jeg stadig er lettere “opklarende” i forhold til Twitter. Men jeg er der da:
http://twitter.com/rosenstand
Jeg har også en Twitter-profil, og har fortsat ikke helt
Frank Hellerup Madsen | 10. januar 2009 | 03:44Jeg har også en Twitter-profil, og har fortsat ikke helt fundet de vise sten. Men jeg kan godt se en pointe i Anders’ indlæg, at det giver mulighed for en slags faglig Facebook-opdatering.
Mht. hvor stort Twitter er i det store udland, skal man nok passe på med at læse for mange amerikanske IM- og SEO-blogs. I den niche er det nemlig kæmpestort, men hvor stort det er for almindelige amerikanere er jeg mere tvivlende overfor.
Rosenstand og Mikkel i er tilføjet :) Hvad er din profil
Kim Andersen | 10. januar 2009 | 09:12Rosenstand og Mikkel i er tilføjet 🙂
Hvad er din profil Frank, synes ikke jeg kan finde dig derinde?
Hej Kim, Jeg har profilnavn frankhmadsen derinde. (Der var ikke plads
Frank Hellerup Madsen | 10. januar 2009 | 22:51Hej Kim,
Jeg har profilnavn frankhmadsen derinde. (Der var ikke plads til at skrive mit fulde navn) 🙂
Jeg er også på Twitter (http://twitter.com/leifcarlsen) og bruger det primært
Leif | 11. januar 2009 | 17:43Jeg er også på Twitter (http://twitter.com/leifcarlsen) og bruger det primært som et opdateringsvæktøj i forhold til både Twitter og Facebook på en og samme tidspunkt.
Jeg kan dog til tider også have svært ved at se den direkte fordel, når jeg sammenligner med Facebook, som jeg synes er nemmere at kommentere på.
PS: Jeg har også selv skrevet et indlæg om brugen
Leif | 11. januar 2009 | 17:44PS: Jeg har også selv skrevet et indlæg om brugen (eller manglen på samme) af Twitter.
Læs eventuelt:
http://leifcarlsen.wordpress.com/2008/10/30/bruger-du-twitter/
Så førfølger jeg dig på Twitter Leif :D Og du er
Kim Andersen | 11. januar 2009 | 23:53Så førfølger jeg dig på Twitter Leif 😀
Og du er også lige røget i Google Reader. Jeg synes faktisk at jeg har haft dig i min RSS-reader tidligere, men du er åbenbart ikke blevet flyttet med over da jeg skiftede RSS-reader til Google Reader. Men nu er der rettet op på “fejlen” 🙂
Rigtig god diskussion - jeg har selv haft mine tvivl
Therese Hansen | 12. januar 2009 | 02:43Rigtig god diskussion – jeg har selv haft mine tvivl om Twitter, selv om jeg som nørd kan se potentialet i funktionaliteteten i forbindelse med forskellige applikationer. Jeg er mest interesseret i de “skæve” måder at bruge Twitter på – jeg har netop skrevet et indlæg om det på min ene blog, men det er også et emne, som jeg løbende tager op fordi jeg indtil videre har overvejet at lave noget integration af Twitter i mere traditionel blogging – altså igen med de skæve vinkler, som ikke lige er tilgængelige i f.eks. WordPress i øjeblikket.
Det sidste indlæg jeg har skrevet om en skæv vinkel på Twitter hedder “Dit vasketøj kan blive luftet offentligt” og handler om en mand, der har integreret sin vaskemaskine med Twitter.
Faldt lige over et sjovt redskab her: Tweetbacks" - det
Pål | 12. januar 2009 | 09:33Faldt lige over et sjovt redskab her: Tweetbacks” – det giver mulighed for at vise hvilke tweets, der peger tilbage på den enkelte blogpost – lidt ligesom trackbacks.
Jeg har lige checket op på mine webstatistikker, en fast
Søren Sprogø | 12. januar 2009 | 20:05Jeg har lige checket op på mine webstatistikker, en fast mandagsrutine.
Twitter giver nu lige så mange besøgende til min blog, som aNyhed.dk!
Om der er tale om nye besøgende, eller de samme der bare kommer ind via en anden kanal, er så en anden historie.
@ Søren Sprogø - spændende. Checkede straks min eget statistik
Potter | 12. januar 2009 | 22:18@ Søren Sprogø – spændende. Checkede straks min eget statistik for de sidste to måneder.
aNyhed gav 190 henvisninger
Twitter 25.
Jeg skal være bedre til at tease på 140…..
Du må være god til at sælge dig selv derinde
Kim Andersen | 12. januar 2009 | 22:53Du må være god til at sælge dig selv derinde Søren 🙂
Kan du se om det er dit profil-link der bruges, eller om det er de links du skriver i din status?
Eventuelt ved at se hvilken side de lander på på dit site. Forsiden, eller en underside eller?
For mit eget vedkommende er jeg jo temmelig rookie derinde, og har kun 13 followers, så Twitter har kun givet mig 2 besøgende indtil videre…
Det er via det link jeg skrev i min status
Søren Sprogø | 12. januar 2009 | 23:02Det er via det link jeg skrev i min status for en blog post i fredags.
Har altid undret mig over hvad det der Twitter var
Ninette Richter | 20. januar 2009 | 16:31Har altid undret mig over hvad det der Twitter var for noget, da jeg har hørt meget om det, men ingen i min omgangskreds bruger det. Men har da fået øjnene lidt op for det nu. Tror jeg nøjes med min Fjæsbog profil i øjeblikket.
Faldt lige over en fed beskrivelse af hvad det der
Søren Sprogø | 21. januar 2009 | 15:50Faldt lige over en fed beskrivelse af hvad det der Twitter er for noget, og skal bruges til, på et af mine yndlingssites:
http://www.grokdotcom.com/2009/01/15/it-aint-about-the-technology/
Tænkte jeg ville dele den med jer 🙂
Rigtig god post der er skrevet der Søren. De kommer
Kim Andersen | 22. januar 2009 | 10:49Rigtig god post der er skrevet der Søren. De kommer ind på et par “spilleregler” og hvad der er godt og skidt mm.
Tak fordi du gad at dele med os andre 😀
[...] en kommentar til mit tidligere indlæg om hvad Twitter
TweetDeck – Hold dig opdateret på dine Twitter-bekendte hele tiden | 4. februar 2009 | 18:38[…] en kommentar til mit tidligere indlæg om hvad Twitter skal bruges til, skrev Søren Hugger Møller at han […]
Jeg har først lige opdaget twitter og lige nu kan
Mads | 14. maj 2009 | 13:20Jeg har først lige opdaget twitter og lige nu kan jeg ikke rigtig se hvorfor der er så meget fuss omkring det. Men man bliver jo nødt til at være opdateret.
[...] Start Windows hurtigere op! – 3.284 sidevisninger. - Mest
Endnu et år er gået – statistik og facts om året der gik på bloggen | 28. december 2009 | 22:09[…] Start Windows hurtigere op! – 3.284 sidevisninger. – Mest populære blogindlæg (kommentarer): Twitter – Hvad skal vi bruge det til? – 42 kommentarer – Mest populære blogindlæg (stemmer på aNyhed): 7 gode råd til hvordan du […]
He, det er sjovt at læse det her indlæg igen
Frank Hellerup Madsen | 15. januar 2010 | 12:47He, det er sjovt at læse det her indlæg igen et års tid senere. Man kan roligt sige, at jeg i hvert fald har smidt den skepsis, som jeg havde dengang. 🙂
Hehe, ja det har du ret i Frank. Hvis man
Kim Andersen | 15. januar 2010 | 20:18Hehe, ja det har du ret i Frank. Hvis man lige bruger lidt tid på at skimme indlæget, og/eller kommentarerne, så kan man godt få et lille smil over læben 🙂
Der hvor Twitter er for mig og mange andre i dag, er jeg utrolig glad for den udvikling der er sket. Kan kun se det positive i det.
Jeg faldt lige over dit indlæg og ville da lige
christian wilhelmsen | 23. august 2010 | 11:18Jeg faldt lige over dit indlæg og ville da lige give mit besyv med her.
Jeg bruger twitter til at finde nye netværks kontakter, og trækker faktisk en del brugere til mine sider gennem twitter.
Hvis man ved hvordan man bruger det rigtigt er det sku meget fedt syntes jeg.
Følger en del af de store iværksættere i usa og her hjemme og får da en masse guldkorn der igennem
Jeg startede for 3 uger siden med min egen profil og lærte alt hvad der skulle læres ved at bruge en aften på at læse the twitter book http://oreilly.com/catalog/9780596802820 , den er god til når man starter op, og der er masser gode ting i den bog man kan bruge hver dag.
jeg kan fanges på @chrwilhelmsen på twitter
Sørg for at oprette jer på http://tweetphoto.com/home så kan i sende billeder ud på twitter.
Desuden er tweetdeck super til at holde sig opdateret.
Og Facebook har lige tilføjet muligheden for at man kan connecte sine apps til twitter, det giver lidt mere trafik.
Sjovt at læse et "gammelt" indlæg om Twitter i forhold
Flemming | 3. marts 2011 | 20:15Sjovt at læse et “gammelt” indlæg om Twitter i forhold til hvor populært det i visse kredse er nu. Jeg tror de fleste på et tidspunkt tænkte hvad man egentlig skulle bruge det til, men idag er det jo heldigvis blevet en helt naturlig del af hverdagen. Uanset om man er aktiv på den selv, eller om man blot bruger den som en slags newsfeed.
Hvor meget man får ud af twitter handler handler også
Sebastian Gullak | 8. marts 2012 | 15:57Hvor meget man får ud af twitter handler handler også på mange måder om, hvorvidt man sætter de rigtige mål fra start.
Hvad der virker for den ene, er nødvendigvis ikke lige så effektivt for den anden.
Det er et meget godt udgangspunkt at have, hvor jeg mener at alle bør stille sig selv nogle spørgsmål, blandt andet inden for selve formålet med tilstedeværelsen.
Se evt. en guide vi har lavet her: http://atcore.dk/blog/5-sporgsmal-du-bor-stille-dig-selv-for-at-udvikle-en-skudsikker-twitter-strategi/
Tak for kommentaren Sebastian. Er enig med dig. Siden jeg
Kim Andersen | 8. marts 2012 | 21:22Tak for kommentaren Sebastian.
Er enig med dig. Siden jeg skrev dette indlæg for over tre år siden, har jeg virkelig forstået hvad vi skal bruge Twitter til. Men som du også siger er det hele individuelt, og ikke nødvendigvis samme strategi alle skal følge.
Fin guide i har skrevet ved Atcore også, tak for henvisningen.